hits

På pinnene, og mulig et garnkjøp!

Fra å ha bare et prosjekt på pinnene, og tidvis ingenting i det hele tatt - så har det jobbet seg opp litt igjen. Nå er det plutselig 3 prosjekter på gang, og jeg lurer på om det ikke skal bli et fjerde.

Først ut er Ellaskjørt fra Sandnes garn!  Det strikker jeg i Alpakka ull, og det har blitt prosjektet som jeg har med meg rundt i veska. Det er bare glattstrikk og er så enkelt å strikke på når jeg er sammen med andre. Dessuten så er jeg dritt lei allerede! huff, men det blir fint da! Jeg er ca halvveis på økingene men skal opp i nesten 450 masker! OMG!!!!!!!!! 

Så har jeg jo nissen jeg skrev om i går. Den har jeg ikke strikket noe mer på. Men tenker det blir litt til helgen igjen

Det siste prosjektet er et restegarn prosjekt, samtidig som det er en kombinasjon av pickles møter tweedytodd kombinert sammen i en strikkelisa oppskrift! 

Jeg vil holde dette prosjekte litt hemmelig! Men sjekk ut instagram storyen min i dag, og gjett hva det skal bli! Det blir DØDSFINT!!!!!!! OMG

Sier bare restegarn fra disse to prosjektene - så skjønner du kanskje at det bare MÅ BLI BRA!

Men, så er det kommende prosjekt og garnkjøp da! Planen er å strikke et sikksakkskjørt i bursdaggave til ene niesa mi som fyller i januar. Men jeg er så utrolig usikker på hvilken str jeg skal ta, for de måla som står i oppskriften er jo bare helt bak mål. Derfor vurderer jeg å brå strikke et til meg selv først, så kan ho prøve det også endrer jeg utifra hvordan det skjørtet sitter. Sikksakkskjørt er et skjørt fra Klompelompe sin første bok, og strikkes i drops merino extra fine.

Her er et bilde fra klompelompe som viser skjørtet. 

Siden jeg har begynt å jobbe på Nøstet mitt, og i tillegg har blitt litt imot drops - så kommer jeg til å gå for Sandnes merinoull istedet tenker jeg. Niesen ønsker i grått, så da tenker jeg å bruke farge 1042 Gråmelert til henne, som er en mellomgrå litt melert farge. Til meg selv aner jeg ikke! Nå har jeg jo et beige skjørt, et rødt skjørt og et lyse grått på pinnene. Så lurer kanskje på å gå for en av de gråblå fargene kanskje! hmmmmm, vanskelig valg det der! Kom gjerne med innspill og tips! 

Husk å følg med på instagram og facebook! @frustubbis ;)

StrikkeS

#strikk #strikking #garn #håndarbeid #diy #blogg #hverdag #inspirasjon 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

29, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv