hits

Julenisse strikk

For noen helger siden, så var Bjarte, jeg, mamma og pappa i bryllup i Oppdal. Etter frokost på lørdagen, før kirken løp mamma og jeg en tur over veien fra hotellet vi bodde på, og tilbrakte en time på husfliden! For hallo, garnbutikk tvers over gaten! Hvem unngår å stikke innom der liksom! 

Valget til både mamma og meg ble en nisse fra Sandnes Garn som egentlig strikkes i Fritidsgarn og Tove. Men den butikken hadde ikke de garna, så det ble Rauma Vams istedet! Vi gikk også, overraskende nok - for samme farge - koks og lys grå!

Jeg har fått ferdig kroppen til nissen. Den strikkes i flere deler før den sys og hekles sammen. Jeg begynte i går kveld, så kan jo ikke klage. Mamma har garnet til skjegg og nese, så det må jeg kanskje få somlet meg til å hente. Jeg så nemlig at mamma hadde fått ferdig sin i går! Ho startet opp litt før meg da ;)

Planen er å fylle kroppen med vatt og ris, og få kjøpt noe ståltråd til lua, slik at den holder seg oppe! Er den ikke søt da?! Og siden den er så kjapp å strikke, så kan du rekke flere hvis du starter nå :)

Oppskriften er en enkelt oppskrift og fås kjøpt hos din lokale garnlanger, så lenge de har sandnes garn :) Vi bruker jo da altså Vams fra Rauma istedet, men original oppskriften er i Fritidsgarn.

StrikkeS

#sandnesgarn #rauma #nisse #strikk #strikking #håndarbeid #diy #julestrikk #interiør #blogg

Én kommentar

Charlotte

06.12.2017 kl.16:16

Utrolig kul nisse :)

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

29, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv