To pakker i posten!

I helgen har det vært rolig her på bloggen. Jeg, mannen min, mamma og pappa har nemlig vært i Oppdal i helgen, i bryllup. Så da tok jeg meg bloggfri! Men det er veldig deilig å være tilbake igjen også:) Og gjett hva som lurte i postkassa da jeg kom hjem i går! TO pakker!!!! Til meg!!! Woho! 

34407453292418

Jeg har nemlig bursdag til helgen, og spanderte på meg litt bursdaggaver. Dvs, jeg satser på at litt bursdagpenger kommer flygende min vei. Men jeg har da blant annet bestilt meg noen prosjektposer og tilbehørs... mapper, punger, poser? Hva skal man kalle de egentlig? 

Det var ikke voldsomt kreative farger jeg gikk for, de ble blå begge bestillingene. Men jeg er veldig glad i blått! Og de har to helt forskjellige motiv og uttrykk! Ene er med snøring og i vintermotiv, mens den andre har glidelås og blomster. 

Den første er fra Strikkebaglady på epla.no. Mange kjenner hun nok også som @ingvildmusikk på instagram, og ikke minst "cohost" i strikkepodcasten Strikketerapi på youtube! Jeg har forresten fått se at de har sluppet en ny episode i dag - den skal jeg se så fort jeg er ferdig med dette innlegget!!  Ingvild var så snill å sende meg en pose te, i mint! Jeg elsker mint! Så den skal jeg kose meg med når jeg skal se episoden! :)

377843040966464302570

Se så fin posen er! Med flotte vintertrær og deilig vinterstemning! Den har veldig fin størrelse, og er perfekt for horisontsjalet som jeg har startet på i helgen!

 

Den andre pakken jeg bestilte er fra Lille lavendel på epla.no. Hun syr og strikker så utrolig mye flott og selger på epla. Hun er også på instagram under navnet @_kariannes_ og er ei utrolig hyggelig dame! Å vet du hva, jeg fikk med to små punger ekstra!! Fikk et koselig kort hvor hun forteller at hun hadde litt til overs av stoffet så hun sydde en pung i tillegg, også fikk jeg med en rosa til Julie! Så utrolig snilt! 

28582373487448

4601493

Denne posen skal skal få starte med å inneholde iris shrug som jeg har planer om å starte med denne uken! Veldig spent!! Julie har også tatt sin lille pung i bruk allerede! Den inneholder noen upoppede popcorn hun absolutt måtte ha. De små veskene har jeg diverse stæsj i. Den store inneholder vaiere, de jeg måler strikkepinnene med, store sikkerhetsnåler til å holde av masker med osv. Mens den lille har maskemarkører, saks, nåler ol. Sykt praktisk! Jeg har egentlig fine mapper til å ha slikt i. Men det er ofte at det havner i en egen mappe for det. Der er litt enklere å ha med seg en liten pung enn hele mappa med alt av pinner ol. 

 

Nå skal jeg kose meg med strikketerapi, mint te og horisontsjal! 

 

StrikkeS

#strikkemappe #prosjektpose #stæsj #strikk #strikking #strikkeinnkjøp #sy #sypose #strikkebag #garn #håndarbeid #shopping #diy

 

4 kommentarer

13.11.2017 kl.12:35

Så fin pose:-) skulle ønske jeg var flink å strikke

-FruStubbis-

15.11.2017 kl.10:31

Anonym: Øvelse gjør mester :)

Karianne

13.11.2017 kl.22:39

Så flott at du likte mappene👌. Utrolig praktisk med forskjellige størrelser til alle strikke duppedittene😉. Godt lille gaven til din datter falt i smak. Altså kan brukes til alt, inkludert popcorn👏 Karianne

-FruStubbis-

15.11.2017 kl.10:30

Karianne: Elsker de!! ja, det er veldig kjekt å jeg er stoooor fan av orden i sakene :) Hehe, ja! Julie leker med sin hver dag nå. Så det var virkelig årets gave :)

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits