Valget er tatt....tror jeg!

I går skrev jeg dette innelgget om det vanskelige valget om bilstrikk. Jeg fikk masse meldinger på instagram, tusen takk for det, og det var enstemmig vedtatt! Horisontsjalet! Jeg må jo egentlig si meg enig, for jeg har jo tross alt ventet et år på å få garnet å strikke den! Å det er jo så fint! Så tror jeg skal nøste opp hespene i dag å pakke det ned. Også tenkte jeg at jeg tar med meg Sigrid fletteskjørt også, for jeg kan jo strikke litt på veien og prøve det på når vi kommer til hotellet! Og strikke på det fredag kveld og evt litt lørdag morgen! 

532469848550884455193

Planen er å dra i 9.30 tiden, og det er 6 timer kjøring før i kommer frem til Skifter hotell i Oppdal! Så jeg planen er følgende;

Jeg prøver på skjørtet i dag, og ser ca hvor mange cm jeg trenger. Så strikker jeg de i bilen, før jeg fortsetter med horisont sjalet resten av turen. Så når vi kommer frem på hotellet så kan jeg prøve på skjørtet og justere evt litt lenger eller starte med kanten nederst. Så på kvelden da blir det fletteskjørt. Kanskje også på lørdag?! Målet mitt er å få det ferdig tror jeg. Også kan jeg da strikke horisont sjalet resten av turen. Det blir en veldig god kombinasjon tror jeg altså! Skjørtet har fletter og tykke pinner, sjalet er enkelt og tynnere pinner. Så en god blanding! Jeg kunne sikkert klart meg med bare sjalet, men jeg har lyst å snart få ferdig plaggene også! 

I dag strikker jeg videre på Dagny kjolen min. Jeg tenkte å går at jeg måtte jo nærme meg noe snart - prøvde den på - og konkluderte med at nei, jeg har et godt stykke igjen! 

Hva skal du strikke på i helgen da?!

Neste uke kommer dessuten et nytt problem, for neste helg skal jeg på jente-strikke-bursdag-hytte-tur! Strikking fra fredag til søndag! HVILKE PROSJEKTER SKAL JEG TA MED DA!!!! 

Evigvarende I-lands problem! 

StrikkeS

#strikk #strikking #biltur #diy #garn #håndarbeid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits