Kommer jeg til å klare å velge?!?!

Om få dager, altså på fredag, skal jeg, Bjarte, mamma og pappa dra til Oppdal for å være med i et bryllup på lørdag. Så bærer turen hjem igjen på søndag. Turen opp tar 6 timer med konstant bilkjøring. Så vil tippe det tar enda litt lenger tid med spise pause ol. Jeg har 0 planer om å sette meg bak rattet, så derfor skal jeg velge med meg bilstrikk! 

Problemet er jo HVA jeg skal velge!!! 

5030246

På pinnene har jeg Dagny kjolen, Sigrid fletteskjørt og Ingen dikkedare.

Dagnykjolen er på tykke pinner, og jeg blir fort sliten i ermene. Så hvis jeg skal ha med den må jeg også ha med et prosjekt på små pinner. I tillegg så er muligheten for å bli ferdig stor! Jeg har ca 35cm igjen bare. 

3379590

Sigrid fletteskjørt er jo også en mulighet. Men dette skjørtet vil jeg egentlig prøve på underveis, for å få den perfekte lengden! Det går nok litt dårlig på biltur! Når jeg tenker meg om så vil jeg egentlig prøve Dagny kjolen på underveis også! hmmmm.

4633972

Ingen dikkedare elimineres av garnvalg. Jeg kjenner nemlig pappa såppass godt - at dersom jeg strikker med røytete mohair garn i bilen hans - da kan jeg like gjerne se meg selv som arveløs med en gang

Så disse konklusjonene betyr jo egentlig at det blir et nytt prosjekt på pinnene på turen!

Første tanke går jo da selvfølgelig til Iris shrug. Men så mye tenking og følge med på mønster kan gå dårlig med bilkjøring. Så nei.... Men jeg har jo en lang liste over plagg som står høyt på venteliste! 

  • Ella skjørt er veldig aktuell! Glattstrikk, plankekjør. Alpakka ull, røyter det? Noen som vet?
  • Skappel print genser. Suri røyter jo ikke så voldsomt, så denne lurer jeg kanskje på om jeg skal velge! Men så er det jo tykke pinner da! MEN, det vil jo ikke bli voldsomt mye strikking på lørdag, så da får jo ermene og skuldre hvilt før hjemturen på søndag!
  • Min-design-strikkeskjørt fra Arnhild Skvatvedt er jo også en god kandidat. Ikke bare glattstrikk, men litt som skjer, garn som ikke røyter - men så er det de tykke pinnene igjen da. 

Disse plaggene kan du lese mer om i innlegget mitt her.

Eller hva med horisont sjal som jeg fikk garn til, etter å ha ventet et år! 

4420010

Jeg fikk jo noe Andes garn, fra Mayflower, av ritohobby.no. De i rød var planer om å strikke noen gode strømper til meg selv, på strikkemaskinen. Nå viser det seg at jeg og strikkemaskinen ikke har blitt bestevenner enda! Så jeg lurer på om jeg skal strikke majas mamelukker istedet! Og da mener jeg gratis oppskriften som ligger på nettsidene til järbo garn, ikke kopien, plagiatet, til garnstudio!!! Få den ordentlige oppskriften her

De kan jo bli ganske fine i en julerød farge! Oppskriften sier 600meter, og jeg har 640! Så det vil jo egentlig være ganske perfekt! Så denne er en god kandidat altså! MEN, 20cm glattstrikk på pinne 2,5! hmmmmm..... den er lei altså! 

Også har vi jo selvfølgelig om jeg skal være praktisk og heller strikke på julegaver! Mange små prosjekt! Luer, votter, hals og sokker! Eller kanskje nisselue til Julie! Eller hva med dukketøy av restegarn! Raide restegarn kurven å se hvor mye jeg klarer å bli kvitt på en tur?!

ÅÅÅÅÅÅ, så alt for mange valg!!! 

 

Hvilken hadde du gått for?

 

#strikking #strikk #strikketur #bilstrikk #garn #diy

2 kommentarer

@aimees.little.kingdom

08.11.2017 kl.15:11

Jeg hadde valgt horisontsjal, perfekt strikk, loer ikke, trenger ikke følge med og du blir sikkert ferdig på tur opp og hjem 😄👍🏻👍🏻

-FruStubbis-

09.11.2017 kl.10:02

@aimees.little.kingdom: Du er ikke den eneste om å foreslå den altså! :) :)

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits