Enda en ny podcast! Knits and tea!

For ikke mange ukene siden, så var jeg monogam Strikketerapi følger. Det var bare de jeg fulgte på youtube, og syns det var greit. Så skjedde det noe, så nå er jeg helt på kjøret! Hjelper heller ikke når min gode veninne Solveig velger å starte opp med egen video podcast heller! 

Solveig kaller seg for knits.and.tea på instagram og det samme på youtube! Link til youtube kanalen hennes finner du her.

Solveig prøver å legge ut en video i uka! Så det er godt gjort! Hun forteller om kjøpestopp, garnkjøp i kjøpestoppen, ferdige prosjekter, kommende prosjekter og hva hun har på pinnene. Altså alt det en strikkepodcast trenger å inneholde! Syns jeg! :) 

For meg så er det nesten litt rart å se venninna mi på den måten, men hun er så herlig å skjønn så man sitter med et smil om munnen når man ser på episodene! Som hun sier selv så er hun helt ny, så det er litt utprøving med lyd og hva som skal brukes for å filme. Men det gjør hele podcasten mer ekte og jordnær syns jeg! Og det er viktig! Man MÅ ikke ha det utstyret. 

Så på videre søta! :) Jeg følger hver episode! 

StrikkeS

 

#strikkepodcast #vlogg #strikkeinspirasjon #strikk #strikking #garn 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits