Etter et år, har jeg endelig garnet!!!

Nå skal du få hele historien. For jeg har nemlig vært på posten i dag å hentet en pakke med garn fra det danske firmaet G-uld! Og her kommer historien om hvorfor det har tatt et helt år!

I fjor, var jeg på min første strikkefestival. Det var Oslo Strikkefestival og jeg dro sammen med mamma. Vi viste vel egentlig ikke noen av oss hva vi gikk til. Å et rom fylt med mennesker og garn ble nesten litt i overkant mye! hahaha! Jeg var helt nybegynner når det kom til håndfarget garn, og hadde vel egentlig ikke eid et eneste HESPE! Jeg kjøpte noen lilla hesper fra Quince and co - de ligger fortsatt ubrukt. To forskjellige farger med 2 og 3 hesper hver av we love knitting! DET var investering det! Men to av hespene ligger fortsatt i skuffen, og tre er solgt. Ved siden av We love Knitting sin stand sto det et dansk firma som jeg husker helt G-uld. Neh, der titter jeg ikke så mye.... er dansk garn noe spennende da?! Skal også sies at jeg heller ikke kjøpte meg noe garn selv fra Tweedytodd! Hallo!!! Hvordan er det mulig! 

Da jeg kom meg hjem og fikk summet meg litt så innså jeg jo feilene jeg hadde begått. Det ble lagt inn en bestilling hos tweedytodd ikke lenge etterpå, men g-uld tok det en stund før jeg kom meg inn på. Det var først i våres at jeg ikke klarte å holde ut lenger. Jeg ville også ha horisontsjalet! Men å bestille fra Danmark ble veldig dyrt syns jeg.... uten at jeg skal sammenligne prisene med de andre plaggene jeg har strikket meg da! Men istedet så sendte jeg et par mail frem og tilbake med de, og fant ut at de skulle til Oslo strikkefestival i år også! Og jeg fikk holdt av en garnpakke med fargene jeg ville ha til mitt horisontsjal! 

Så da jeg kom til Oslo var gleden stor! I et øyeblikk! Denne gangen var jeg mer rutinert og fikk bedre oversikt og bedre handel! MEN, G-uld hadde hatt litt kaos på stand sin dagen før, og garnpakken jeg hadde holdt av var allerede solgt! Heldigvis så fikk jeg betalt der og de skulle sende fraktfritt til Norge. Så ventet jeg noen dager før jeg begynte å spørre når garnet ville kommer - på mail, når jeg ikke fikk svar der på noen dager - på instagram - og da det uteble svar der også - på facebook. Så fikk jeg tilslutt se et innlegg på instagram at alle nordmenn som handlet i Oslo skulle få pakkene tilsendt om noen få dager. Huff, stakkars de som måtte få sååå mye mas fra meg! Men hallo, jeg har tross alt angret i et år på at jeg ikke kjøpte pakke sist! 

Så i dag har jeg endelig fått vært på posten å henta garnet!

38295744420010

4771982

Så nå spørs det jo hvor lenge jeg klarer å vente før jeg må legge opp! Egentlig har jeg super masse annet jeg også vil ha strikket! Så jeg får se hva som får bli med på biltur og hotellovernatting i Oppdal til helgen! Vi skal i bryllup og har 6t biltur hver vei! 

 

StrikkeS

#g-uld #horisontsjal #strikk #strikking #garn #garnkjøp #diy 

2 kommentarer

Ida

06.11.2017 kl.18:13

Så fine farger! Sjalet er nok verdt ventetiden ja :D

-FruStubbis-

06.11.2017 kl.19:44

Ida: jaaa:) gleder meg! Må nyte hespene litt før jeg legger opp bare :):):)

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits