Ferdig hals; Wrap around

Nå har jeg fått nye pinner som ikke knirker, så da fikk jeg også fullført halsen jeg strikket. Du kan lese de tidligere innleggene her - Strikkestatus  og Opprekk, opplegg og nye opplevelser!

Jeg var så spent, og gledet meg masse til å få halsen ferdig! Så vasket jeg den, og nå er jeg bare skuffet. 

4268280

Etter vask så ble halsen veldig vid, men ikke vid nok til at to ganger i halsen er løst nok. Det går - men det er veldig stramt. Så nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med den. Kanskje ene niesa mi skal få den, eller skal jeg gi den en runde i tørketrommelen og håpe at den trekker seg litt sammen, men ikke for mye! hmmmm! 

Hadde jeg strikket en ny, så hadde jeg nok lagt opp 2/3 av maskeantallet og heller strikket den høyere. Oppskriften på halsen er i to str, jeg hadde lagt opp den største str, men den ville fortsatt blitt alt for stor om jeg hadde strikket den minste str. 

Jeg har brukt pinne 9, istedet for pinne 10. Så kan jo henne at det hadde blitt bedre med pinne 10. Men jeg gadd ikke kjøpe nye pinner bare for å strikke opp noen restenøster. Selv om jeg ironisk nok endte opp med å kjøpe et nytt sett fordi de jeg hadde knirket! hahahahahaha!

Halsen brukte jeg opp litt over 3 nøster med hvit drops air som jeg hadde liggende. Og denne måten å strikke falsk patent på var veldig enkelt. 

Oppskriften er fra garnstudio, og den finner du gratis her

4929288

Jeg sitter å vurderer om jeg skal strikke meg ny, men jeg får se hva jeg har av garn først. Jeg har noe Cloud liggende, men de har jeg i utgangspunktet andre planer for! Men kanskje det blir noe rester der! 

Hva syns du?

StrikkeS

#drops #dropsair #garn #strikking #garnstudio #patentstrikkethals #hals #strikkethals #strikk #diy #egostrikk #sjølvsagtstrikk 

 

4 kommentarer

Charlotte

05.11.2017 kl.12:56

Fin hals! Synd den krympa i vask.. Skummelt å ta strikka tøy i oppvaskmaskinen :o Jeg driver og strikker ett veldig fargerikt skjerf om dagen jeg! Etter det vurderer jeg å strikke sitteunderlag. Tenker det kan være en fin julegave å strikke :)

-FruStubbis-

05.11.2017 kl.22:18

Charlotte: den krympet ikke, den ble videre:) jeg har testet ut vaskemaskinen min med små plagg så har heldigvis lært meg hvordan den er, og har en veldig snill ullvask maskin :) sitteunderlag er jo veldig fine julegaver! Vi fikk det av ene niesen vår i fjor! Kjempe fine!

06.11.2017 kl.18:01

Har du turt å kjøre den i tørketrommelen enda? Jeg har gjort det flere ganger med stor suksess, men tør jo ikke å love at det går bra🙂

-FruStubbis-

06.11.2017 kl.19:44

Anonym: jeg tenkte jeg skulle la være. Da vil den jo bli smalere også. Har kjørt andre store ting som ble stort i vidde og bredde, i tørketrommelen med bra resultat. Får prøve den dobbel en dag å se om den vier seg litt, eller så har jeg ei niese den kanskje passer til

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits