Funnet meg enda en podcast! Aimees Little Kingdom!

Ok, nå har jeg virkelig havnet på strikke podcast kjøret. Eller, heter det podcast når det er video på Youtube egentlig? Spiller ingen rolle, podcast, vlogg - whatever. Nå har jeg kommet meg over til Aimees Little Kingdom, og sett nesten alle episodene hun har ute! Aimee legger ut en episode i uken, så her er det mye inspirasjon å hente. Jeg var litt usikker i starten, for selv om hun bor i Norge så snakker hun engelsk i podcasten, slik at flere kan skjønne hva ho sier. Men jeg er da usikker om jeg orker å sitte å se på/høre på en strikke podcast på engelsk - uten tekst. Men hun har en så behagelig stemme, og er bare herlig å høre på! Så det gjør faktisk ingenting at det ikke er på norsk. Også er det litt festlig å se alle gangene hun korrigerer det hun sier på! hihihihi! Herlig dame! mmhh, ahhh, yeah, oh my word! Syns det gjør hele podcasten mer personlig og koselig. Og passer veldig godt til stemingen. Så Aimee - ikke forandre deg!! <3

Du finner linken til youtube kanalen hennes her

I videoene så viser hun hva hun strikker på, strikkekø, hva hun har på seg og garnkjøp. Hun er veldig flink til å gå detaljert inn på både garn og oppskrifter, og hun strikker i mye spennende garn! 

Så hvis du ikke allerede har sett episodene, så gå inn! De er relativt lange, så de passer perfekt til litt alenetid og unnskyldning til å la oppvasken stå bare bitte litt til ;) 

Nå skal jeg sette meg ned å kose meg med siste episoden hennes :) 

StrikkeS!

#strikkepodcast #strikkevlogg #inspirasjon #youtube #strikk #strikking #håndarbeid #garn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits