Strikkeprat på youtube

Det er fult av strikke relaterte filmer på youtube, både de som viser diverse teknikker, men også strikkevlogger, podcaster! Blogger på youtube om strikk! Jeg skal være såpass ærlig å si at jeg er ikke voldsomt oppdatert på dette punktet. MEN jeg er fast seer av Strikketerapi til Kristin og Ingvild.  Hvis du ikke har sett på de, så bare følg linken. Det er to helt fantastiske personligheter og de er like herlige i virkeligheten som på skjermen. Disse damene MÅ jeg få med meg. Men jeg vet også at det er så mange, MANGE flere fantastiske podcaster på youtube. Både på norsk og engelsk. Det tok lang tid før jeg slengte meg på Strikketerapi-bølgen, og var veldig optimistisk om at jeg skulle begynne å følge med på det som var av podcaster. Det ble ikke slik! Dessverre. MEN, nå har jeg funnet en til jeg tror jeg skal komme til å bli fast seer av. Men først, skal dere få en liten forhistorie:

Da jeg var på Bergen strikkefestival så tok jeg bussen tilbake til sentrum alene, de damene jeg mer eller mindre dro sammen med hadde jo stand de måtte stå på og ordne med, og jeg syns egentlig det var deilig å ha litt tid alene. Da jeg går til bussen på lørdagen så står jeg å venter i skuret sammen med to stk som selvfølgelig var fra Østlandet! Syns jeg traff flere Østlendiger enn bergensere mens jeg var i Bergen jeg! men det er en annen sak. Jeg ble utrolig imponert over at mannen av de to, også satt å strikket. Det er ikke ofte jeg ser det, men menn som strikker er så kul! 

Litt småprat mens vi står og venter og etter et buss bytte så skulle vi fortsatt ta samme buss. Denne gangen havnet vi ved siden av hverandre i sånn to seter som står mot to andre seter -ansikt mot ansikt. Siste mann som satt der hadde også vært på festivalen, og la ut et bilde av oss 4 siden vi satt med hvert vårt strikkenett på fanget:) Morsomt. Vi ble jo tagget alle sammen, så jeg begynte like gjerne å følge disse to Østlendingene. På hele bussturen gikk skravla og strikkepinnene, og jeg syns begge to var utrolig hyggelige og koselige. De hjalp meg med å vise meg hvor jeg skulle gå av, som tilfeldigvis også var der de gikk av. For igjen litt seinere treffes på McDonald! hahaha! Festlig. Dagen etter satt jeg i kafeen på strikkefestivalen og strikket, og det var veldig koselig når de kom bort å satt seg sammen med meg. De ble begge to lagt merke til, og festet seg til minnet. 

Så satt jeg i dag å tittet på Instagram, da jenta la ut et innlegg som jeg kommenterte. Da var jeg også innom profilen hennes for å sjekke ut hva ho strikket på. Og hva får jeg ikke se, enn en link til youtube. Så viser det seg jo at ho har en strikkevlogg som jeg var innom å tittet på tidligere i år. Den ene utenom Strikketerapi jeg har sett på. Da ble det jo virkelig meningen at jeg skulle følge henne videre. Jeg har ikke fått sett mer enn to episoder enda, men fy søren dama strikker mønster altså!! Så pent, og så rask!! På instagram heter ho @kriote og her er linken til youtube siden hennes. Og hvis du leser dette Kristin; FAST SEER!! Gleder meg til neste video!! 

Så i kveld skal jeg kapre tv'n og finne meg flere podcaster og se på. Har du tips? Kom gjerne med de!! Dette er så morro!!! 

 

#strikketips #tips #youtube #strikk #strikking 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits