Kan man bli FOR inspirert?

I dag har jeg strikket ferdig og montert grovstrikket genser som jeg har strikket på i det siste. Jeg har selvfølgelig ikke BARE den genseren på pinnene! I tillegg så strikker jeg på et winter solace sjal, en selekjole, en selebukse, et rillepledd, et rutepledd og dagnykjolen. 

Jeg gir meg selv lov til å ha like mange prosjekter som jeg har prosjektposer! Og det ligger faktisk flere ubrukte i en skuff og venter på inspirasjon. Problemet er ikke at jeg mangler inspirasjon - heller at jeg er såååå inspirert om dagen, at jeg ikke vet hva jeg skal begynne på! Det er så vanvittig mye jeg har lyst på NÅ! 

Løvlibolerojakke i shetland soft. Oppskrift fra Strikkelisa og garn fra Malsen og mor. Denne har jeg planer om å bruke i bryllup i november. Så bør jo kanskje få den på pinnen snart

Jeg kjøpte noe rosa hesper fra Tweedytodd da jeg var på Design  by me messen i Lillestrøm. Det hadde vært morsomt å strikke med de før jeg skal hilse på de igjen på Oslo Strikkefestival! Og selvfølgelig, strikke med rosa garn oktober! 

Da jeg var på Fredrikstad strikkefestival så kjøpte jeg meg noen hesper jeg skal lage hals av. Det er jo faktisk noe jeg trenger! Så de står jo relativt høyt på lista. Men jeg kjøpte også noen burgunder nøster på Bergen strikkefestival som også skal bli en hals! 

4225726

Nå for tiden så driver jeg å selger en del garn som jeg ikke bare MÅ strikke med, eller har veldig lyst å lage noe av. På denne listen har egentlig nesten hele lageret med dreamline air, soul og sky havnet. Men jeg måtte trekke tilbake beige og hvit soul (hadde solgt de grå før jeg rakk å ombestemme meg) fordi jeg rett og slett syns det var for ille å selge de! Det er jo så deilig garn! Og jeg kom da på ideen om en felix drakt i det brun/beige og sammen med hvit air så tenkte jeg å lage en ingen dikkedare inspirert genser! DET TROR JEG BLIR DIGG! og har jo selvfølgelig lyst å legge opp det NÅ

Felixdrakten er en ny oppskrift av Strikkezilla, mens ingen dikkedare er en petiteknit oppskrift som virrer rundt om dagen! Ser den OVER ALT! Men det er den helt enkle, basic genseren som alle trenger i skapet, og som er rask, enkel og grei å strikke. 

Så jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg for hva jeg skal legge opp først! Resultatet av denne vegringen er jo da at jeg strikker på det jeg allerede har. Så det er jo ikke bare dumt! I tillegg så trakk jeg en visdomstann tidligere i uken men bøy rot. Og siden jeg har fibromyalgi så gjør det tydeligvis at smertene blir x-antall ganger forsterket og varer lengre. Så jeg går på sterke smertestillende, noe som også gjør at det kanskje er greit å strikke videre i glattstrikk, enn å måtte bruke hodet for mye! For det er ikke helt til stedet om dagen! 

 

Hva hadde du strikket først? 

 

I dag strikker jeg videre på sjalet mitt, mens jeg grubler over morgendagen! For jeg har jo også noe erle garn jeg skal lage en genser av..... og cloud.... og et skjerf i rester av merinoull som jeg fant i Strikk Meg boken..... og en grå popcorn genser..... hmmmmmm!! 

 

StrikkeS

 

#strikkeinspirasjon #strikk #strikking #håndarbeid 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits