Fra genser str 8år, til å ta den selv!

For en stund siden, så fikk jeg en mail fra ritohobby.no, og jeg ville teste ut deres nye nettside i Norge. Jeg er ikke lei å be! Så jeg sjekket ut nettsiden. Og selv om det kanskje ikke var kjempe fancy layout, så likte jeg at man kunne se på garn etter innhold. De har et stort utvalg av garn, mye Drops og masse annet jeg ikke har prøvd før. Så dette ble spennende!

Jeg bestemte meg for å prøve ut et garn jeg ikke har strikket med før, videre tenkte jeg å slå to fluer i en smekk - nemlig å bestille garn til julegave til niesen min på 8år. Hun ønsker seg nemlig en rosa genser av tante. Siden frøkna er ganske varm av seg, så falt valget på Drops Belle! En dyp men samtidig knall rød/rosa farge. Fargen heter 12 Kirsebær.

Garnet kom ganske kjapt, og iveren slo til da jeg la opp til Ankers trøye. Jeg skal ikke overdrive å si at jeg elsker å strikke med garnet. For det gjør jeg virkelig ikke. Men det er nok fordi jeg liker bedre å strikke med tøylig garn. Og syns at lin og bomull er litt tungt og trått å strikke med. Men resultatet blir bra! 

Jeg strikket på, mens stusset litt over at jeg syns genseren så voldsomt stor ut. Tøyset med at frisøren min sikkert hadde kunnet bruke den, ho som er så lita og nett. Men strikket altså ferdig bolen. Da jeg felte av så jo genseren veldig vid og kort ut. På tull skulle jeg prøve den på. Bare for å se om det gikk!

Det gikk litt for godt! Fra str 8år, til voksen M! 

Så da tenkte jeg at jeg strikker ermene lange, og strikker litt mer lende på bolen, så tar jeg genseren selv! JAAA! Lur ide! For elsket fargen! Så da ble det litt mer ni strikking. Så kom jeg over halvveis på ermene, da jeg fikk se at jeg hadde klart å felle på toppen av den ene ermen, istedet for under. Så da måtte de rekkes opp. Og da var jeg så dritt lei - innså vel kanskje at genseren var litt pølseskinn også. Så da ble det å finne et nytt prosjekt til garnet.

Jeg bestilte meg noen ekstra nøster (og med god kundeservice hos ritohobby, så fikk jeg også samme partinr!), før jeg satte igang med et Marte Helgetun prosjekt! Fra heftet Hverdagsfavoritter, skal nå genseren bli til Grovstrikket genser. Den er egentlig i dobbel tråd Line. Men Drops Belle har samme innhold, men litt annen løpemeter. Men det går helt fint å bytte ut de to med hverandre. Så nå blir det en grovstrikket genser til meg selv, mens niesa kanskje må godta penger til jul. 

35540633145993

 

#dropsbelle #strikkefail #reklame #spons #garn #strikking #strikk 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits