Norske designere

Jeg har kommet meg ganske langt inn i strikkeverden, og tror kanskje jeg ligger over middels på interesse skalaen. Kanskje jeg skal være så "frekk" å påstå selv at jeg kanskje har litt over middels kunnskap om garn og designere også. hmmmm.. .det er jo skummelt å si noe sånt om seg selv i Norge! Men jeg tror jeg kan en del om de norske designere. Eller Nordiske får jeg si. Det er mye flinke danske designere som også har blitt populære i Norge. 

Fremover så tenkte jeg å dele litt om de forskjellige designerne jeg liker, som jeg strikker fra og kanskje jeg får til en rabattkode eller to! Det kommer faktisk en kode allerede i morgen! Så pass på å følge med da! 

Jeg tenkte jeg skulle dele mest selvstendige designere, de som har egne nettsider eller har oppskriftene sine på salg på ravelry. Men jeg liker også oppskriftene til Sandnesgarn, Dalegarn osv også, så blir noen innlegg om de også! 

Jeg har selv prøvd med på noen få design. Det er virkelig ikke lett! Det ligger utrolig mye jobb bak en oppskrift, så derfor syns jeg at designere skal få egne innlegg. Jeg har teststrikket masse! MASSE! og på den måten har jeg fått veldig respekt for de som lager oppskrifter. Her er et bitte lite utvalg av forskjellige designere! Har du noen favoritter, eller kanskje tips til noen jeg bør sjekke ut? 

 

SnakkeS

#blogg #strikking #håndarbeid #inspirasjon 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits