Første feriedag!

I går var Julie sin første ferie dag, som da betyr at på torsdag var siste dag på liten avdeling i barnehagen! Når ho skal tilbake i barnehagen 31.juli så er ho stor jente og skal begynne på hvitveisen! Den avdelingen med de store barna! Det er ikke alltid ho er like enig at ho skal bli stor jente. For det å være stor jente betyr nemlig at man ikke bruker bleie, ikke bruker smokk og ikke tåteflaske! Altså, den tåteflasken skulle ho ha slutta med for leeeeeeenge siden! Det er nesten litt flaut! Men ho vil ha flaske med melk om morgenen! Jeg har sagt nei, men hun må ta medisin mot treig mage, og det er bare på den måten vi klarer å få den i ho. Hvis ho får melk, vann, saft, brus i kopp så drikker ho veldig lite. Så greit, frem til vi får vært på sykehuset å fått noen svar på hva vi skal gjøre, så får ho få den flaska. Selv om mora river seg i håret. 

Bleie slutt er vi heldigvis igang med. Og det går relativt bra! Selv om vi er på truse nr 3 allerede i dag. Men noen dager går det super bra! Nå har vi to uker på oss før barnehagestart, så tenker ho knekker koden innen den tid. 

Når det kommer til smokken så har jeg tenkt at vi får ta en ting om gangen. Så bleieslutt først. 

I går var Julie og jeg først på en liten sykkeltur til Bygdetunet. Vi stoppet innom Mariannes Lunsjbar å kjøpte med oss salat og drikke, og jordbær kjøpte vi på torget. Oppe på bygdetunet koset vi oss veldig. Der møtte vi ei av bestevenninnene til Julie fra barnehagen, søsknene hennes og moren. Så satt vi alle sammen på pledd under treet og spiste lunsj. 

Barna lekte og vi måtte sykle en runde eller to rundt på tunet. For det så morro å sitte på i vognen til sykkelen.
Her ville ho egentlig ikke ut av vogna, ville sykle mer! hehehe :)


Det var dog ei som ikke syns det er så veldig morro å bli tatt bilde av om dagen. Spesielt ikke smile til fotografen! hahaha! Men ble veldig søt for det da! Julie har på seg Liamdrakt og Fridajakke fra Strikkezilla. Drakten er strikket i ptpetunia og jakken i garn fra TweedyTodd. Jeg har rett og slett bare gjort om en Fridajakke til en Fridabolero. Den var perfekt å ha i går, for hvis solen var borte så var det litt småkaldt. 

Etter lunsjen og playdaten så var det tid for å slappe av litt hjemme. For da var både mor og datter kjempe slitne! Planen var å bade og dusje, men det skar seg. For like etter vi kom hjem så kom reparatøren som skulle fikse tørketrommelen vår. Den røk nemlig her om dagen. Og Bjarte kom heller ikke hjem da han pleide, så ting ble bare stress på slutten. Vi skulle nemlig ta med Mimmi og Beppe, som er mormor og morfaren min, ut på middag på Egon i Sarpsborg. Morfar ble nemlig 80år tidligere i sommer, og dette var bursdaggaven hans fra oss og fra broren min og samboeren. 

Julie sovnet heldigvis i bilen, og vi satt rett ved leke kroken. Så middagen gikk faktisk kjempe bra! Det var god mat igjen, og heldige morfar fikk ballonger og bursdagshatt. hehehehe! Julie arvet ballongene som var veldig stas!

I dag er vi slitne store og små, og Julie fikk spørsmål om hva ho ville gjøre i dag. Svare var å være hjemme. Så da blir det en rolig lørdag! Deilig det også! Min plan er å få ryddet litt, og kanskje bestemme meg for hva jeg skal strikke av de to nøstene jeg fikk av garnkurven.no :) 

Ha en fin helg!

 

SnakkeS

#blogg #småbarn #sommerferie #tweedytodd #strikkibruk #strikk #fridajakka #sommerstrikk #hverdag #utpåtur #sykkeltur #rakkestad #bygdetunet

2 kommentarer

Hvorfor er det så viktig at mitt liv ødelegges og at ingen får vite om det?

-FruStubbis-

15.07.2017 kl.12:35

Laila Monica Nikolaisen Ribssk: Forstår ikke helt hva den kommentaren har til dette innlegget å gjøre?

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits