Den perfekte starten på dagen

I går kveld så jeg, både på instagram og på facebook, at endelig har Strikketerapi kommet med ny video på youtube. Så kalt vlogg! JAAAA! Det betyr den perfekte starten på dagen i dag. Etter at jeg leverte Julie i barnehagen, og fikk ryddet vekk frokosten så var det tid for en date med verdens to herligste strikkedamer! ÅÅÅÅ!! Begge to er så søte og herlige, og jeg tar meg selv i å sitte å smile bredt mens jeg sitter i sofaen og nikker til det de sier.Hvis du ikke har sett de, så MÅ du finne frem Strikketerapi på youtube. Du finner en direkte link til første episode her. Begge jentene er på istagram som @einkopptetakk og @ingvildmusikk. Begge jentene har herlige instagram kontoer som jeg anbefaler å følge! Det ble ingen kopp te til dagens episode, men dagens kopp med kaffe - i strikkekoppen min! På pinnene i bakgrunnen ser du det som skal bli et skjerf av restegarn. Mer om det seinere! 

Jeg vil fortelle litt om Strikketerapi før jeg må bite tenna sammen å få brettet og strøket noe klær.

Jeg er nemlig ikke så voldsomt flink til å følge fast med på blogger eller vlogger. Men jeg så at det var så mange som skrøt av Strikketerapi at jeg måtte gi det en sjanse og se. Snakk om å bli hekta! Det er en god blanding mellom sjarmerende damer, blanding av dialekter og så ufattelig uhøytidelig og herlig humor! Jeg bare digger hele innpakningen. Etter hver episode så må jeg ut å sjekke ut garn de har snakket om, plagg de har strikket eller har på seg. Og for å si det sånn, etter de første episodene så vokste køen min på ravelry med minst 10x! Jeg skylder litt på de to for de gigantiske garnsmellene jeg gikk på i våres. Men det er helt greit! 

Så hvis du ikke har sett de enda - HVA VENTER DU PÅ!? 

Og Ingvild og Kristin - hvis dere leser dette; DERE ER SÅ RÅ!!!! Gleder meg til å høre på live podcast både i Bergen og i Oslo! 

 

SnakkeS

#blogg #strikking #anbefaling #favoritter #vlogg 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits