Rabattkode hos Garnkurven

I går fikk jeg denne herlige pakken i posten! Så mye fint! Jeg hadde ikke hørt noe særlig om Garnkurven.no tidligere, men var inne der å tittet og falt jo helt pladask! Det var så mye spennende garn jeg aldri hadde hørt om før, og ikke minst så mye kult og praktisk "stæsj"!! Jeg tror kanskje jeg har funnet min nye favoritt garn-nettbutikk! Ihvertfall når det kommer til spennende garn og tilbehør! Så jeg var helt ellevill da jeg fikk denne pakken i posten! 

Denne strikkevesken fikk jeg til sendt fra Garnkurven.no sammen med litt garn, verdens KULESTE maskemarkører, godis, praktisk liten saks og de beste strikkepinnene og vaier!  Jeg syns strikkevesken var så utrolig søt! Og ikke minst praktisk! Vi skal på camping tur til Rørestrand Camping neste uke, og gjett om det passet fint å få en slik liten veske da! Så kan jeg ha garn i en lomme og ekstra pinner og div i lommene på utsiden. Garnkurven hadde masse flotte vesker og prosjektposer. I morgen skal jeg legge ut et innlegg med mine tips og ønsker fra garnkurven, så følg med der! Da blir det masse direkte linker. Nederst i dette innlegget ligger det også en gave til deg! Så les videre :) Imens finner du siden med prosjekt vesker her

Jeg måtte jo le litt for meg selv da jeg så fargen på garnet. For helt tilfeldig så hadde jeg neglelakk som passet perfekt til! Julie har allerede koset og klemt på nøstene, og kom med ønske om kjole i de! Det blir nok en litt for liten kjole med to nøster, men i min lille 3åring sin verden så heter også skjørt kjoler. Så tror jeg skal finne en oppskrift som passer med 22/10. Har du tips så legg gjerne igjen en kommentar! Garnet er 100% økologisk ull, og jeg som enda ikke har strikket i ull gleder meg faktisk veldig til å kaste meg over disse to nøstene! Semilla garnet i samme farge finner du her

Jeg hadde også noen nøster i samme type garn liggende, som jeg kanskje tenkte å lage en Fridajakka av. Så tror det kan bli et ganske fint sett sammen! Oppskriften på fridajakka finner du her og i Ullungen boka. Jeg tenkte å strikke lik den Julie har på seg i boken, nemlig med 3 knapper øverst. 

Det er vel kanskje snart et år siden jeg prøvde knitpro sine utskiftbare pinner i symphonie og rosewood. Og jeg gikk rett å arkiverte alle pinnene mine i metall. Jeg strikker så mye jevnere og penere med trepinnene! Og siden jeg er langt i fra noen monogam strikker, så er det kjekt å ha flere av en type. Her er en oversikt over de forskjellige typene du kan få kjøpt hos garnkurven.no

Dette lille settet kjøpte jeg i bursdaggave til mamma i år, og angret egentlig på at jeg ikke hadde kjøpt et sett til meg også! Så praktisk med en heklekrok i ene enden, og strikke pinne i andre. Så hvis man f.eks mister en maske eller har en liten feil man må rette opp litt ned i prosjektet, så kan man bruke disse! SUPER SMART!! 

Og se så søt liten saks! Er det mulig! Jeg personlig tør aldri å ha med meg saksene mine på fly, fordi jeg er redd for å bli tatt fra de. Men denne lille saken må jo garantert få være med! Den kan jo fint også få plass i veskeprosjektet jeg har. For jeg har alltid et lite prosjekt i veska som jeg strikker på når jeg er på farten. Som f.eks hos frisøren eller på venninnelunsj. Da er det kjekt å ha en liten mini saks også! Denne hadde jeg aldri sett lignende til før! Hadde jeg det, hadde den nok vært i samlingen for lengst.

SE SÅ KULE MASKEMARKØRER!!!! OMG! Jeg dør! Disse er så døds kule!! Skulle ønske en eller to i pakken hadde lås istedet for sirkel, slik at jeg kunne brukt den som fremgangsmarkør, men det tror jeg kanskje jeg skal klare å lage selv. 

Knittig diva maskemarkørene finner du her mens knitting queen finner du her

Nå over til rabattkoden! Jeg har nemlig fått lov av Garnkurven.no  til å gi 10% på HELE sortementet ut august!! Rabattkoden er FruStubbis :) 

I morgen skal jeg dele en oversikt over mine tips og ønsker, så kanskje du blir inspirert! Enten til å kjøpe selv, eller hva med å ønske deg til bursdag eller jul?! (jeg er allerede ferdig med en del julegaver) så siden det er 10% nå, så er det bare å ønske i vei! 

 

SnakkeS

#garnbutikk #spons #reklame #rabattkode #nettbutikk #pakkeiposten #blogg #håndarbeid #strikk #strikking

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits