Årets sommerbryllup

I går var jeg i bryllupet til et vennepar av oss. Bjarte var å konkurrerte i London, så jeg var alene. Men det gikk veldig fint for det! 

Jeg startet dagen med å steke lefser på takka mi, som en skikkelig husmor! De skulle serveres sammen med frukt og kransekake når gjestene kom på gården der selskapet skulle være. Lefsene er en oppskrift etter farmor, og de er super populære! Var veldig stas å høre at så mange likte de! Disse smører jeg smør på og drysser på sukker og kanel. De har alltid vært en fast ting farmor har hatt med i selskaper, men nå har jeg begynt å ta de med også. Alle elsker de, store som små! 

Brudeparet var helt nydelige! Kjolen til bruden var en av de fineste jeg har sett noen gang! Og hun strålte som aldri før! Selskapet var hjemme på gården hos de, og alt var så utrolig gjennomført! Man skulle virkelig ikke tro at vi satt inne på en låve! 


Jeg hadde på meg nye sko som jeg kjøpte tidligere i uken hos Skobutikken Høie, Eurosko Rakkestad. Den skobutikken har forresten blitt min go-to butikk når jeg vil ha/trenger nye sko. Før har jeg kjøpt mye på nettet, men jeg har lagt merke til at de skoene jeg liker best, og som holder seg finest er de jeg kjøper der! Jeg syns det er veldig flott å støtte lokale butikkene, og det hjelper veldig at kvaliteten er så god, og utvalget er så delikat! 

Kjolen fant bortglemt i skapet på onsdag, og er en enkel kjole fra H&M, men jeg syns den satt pent. Jeg kjøpte den egentlig som julekjole, men den ble glemt bort. Så den hang der med lappen på! Siden det ikke var noe særlig kleskode, så syns jeg det passet med en kort kjole i et gårdsbryllup. Jeg liker også at den har lange ermer, siden jeg ikke akkurat er av de bruneste! Da blir det litt penere når man dekker seg til litt.

Sjalet har jeg strikket selv, og er løvlisjal fra strikkelisa! Hun har nettopp åpnet egen nettside, som du finner her. Der finner du utrolig mange fine oppskrifter, med morsomme løsninger, og som er veldig godt beskrevet i oppskriftene. Sjalet mitt har jeg strikket i viking alpaca fine og manos del uruguay fino. 

Jeg må også nevne smykkene mine, for de er jeg veldig glad i. Alle ringene har jeg fått av Bjarte, en fra hver gang vi har vært på cruise (utenom sist, for jeg føler jeg hadde nok ringer! hehehe) Men gullklokken og gullarmebåndet har jeg arvet av ene tanta til pappa. Perlesmykket fikk jeg av mamma og pappa og brukte for første gang da Bjarte og jeg giftet oss. Så jeg er veldig glad i de alle sammen. Det er så koselig når man kan ha en historie bak tingene man har på seg. 

Forøvrig er solbrillene med styrke (jeg har litt prisme forskjell og -0,5 ca) og kjøpt hos Specsavers her i Rakkestad. Det er forresten den hyggeligste brillebutikken jeg vet om! De er sååååå utrolig koselige der! Så hvis du trenger briller eller skal se på solbriller og bor i nærheten av Rakkestad, så er det vært turen for å hilse på damene der altså! Ufattelig god service! 
Her er jeg og Tina. Tina og jeg har felles onkel og tante! Og har fått veldig god kontakt! Hun har en utrolig fin instagram konto; @tina_harlem så sjekk ut den! Det var også Tina som fikk meg til å ta opp bloggingen igjen! Så nå bare venter jeg på at ho skal få ut fingeren å følge etter :p hahahaha!

 

Nå er det nok ikke lenge til før Bjarte kommer hjem og har hentet Julie! Tipper det er ei sliten frøken som kommer hjem, for det har nok vært aktivitet hele helgen! I dag fikk jeg en snapp hvor det sto at ho hadde sovet til halv 10!! DET skjer aldri her hjemme, med mindre ho er syk! Så har nok koset seg kjempemasse i helgen! Forundrer meg ikke om at det kommer til å bli spørsmål om ho ikke skal dra til tante og onkel i Ørje snart igjen! 

 

Vi SnakkeS!

 

2 kommentarer

-TinaHarlem-

18.06.2017 kl.15:08

Koselig at du nevnte meg! Og takk for en koselig kveld i et fantastisk bryllup❤️

-FruStubbis-

18.06.2017 kl.19:25

TinaHarlem: <3 takk i lige måde

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits