Denne ukens innkjøp

Denne uken har det kommet litt av hvert inn i huset. Jeg var jo på sommeravslutning med bygdekvinnelaget på tirsdag. Det kan du lese om her og tingene jeg kjøpte der kan du lese om her

Det har jo vært litt for varmt til å bruke genseren og blusen, men jeans-piratbuksen har jeg bodd i! Den er så utrolig god å ha på seg, ikke for varm for den er ganske tynn, og selv om den er veldig strech så holder fasongen seg ganske godt! Jeg syns fort at bukser blir veldig slappe i fisken etter en dag eller to, spesielt når de har veldig mye strech. Men disse ble jeg positivt overrasket over.

Her har jeg også på meg en ny genser jeg har kjøpt fra bestseller.com denne uken! Det er kanskje ikke vanskelig å se hva slags gensere og mønster jeg har dilla på for tiden :)Jeg syns de er kjempe gode å gå med, og liker når de er 3/4 erm. Jeg tipper 80% - minst - av topper og gensere jeg har i skapet er lange eller halvlange modeller. Jeg liker best når de henger løst og ledig og er litt lengde på de. Så disse modellene var jeg kjempe fornøyd med! 

I hobbydelen av innkjøpene denne uken så ble det jo litt garn som kom i går! Det kan du lese om her hvis du vil men da jeg skulle legge inn nøstene i ravelry så fikk jeg dessverre se at jeg manglet hele 10 nøster!!! Som jeg har betalt for! De er utsolgt i nettbutikken så tviler på at jeg får de ettersendt. Og det syns jeg er utrolig synd, for fargen virket kjempe fin! Men tipper pengene blir tilbakebetalt. Jeg har ikke handlet fra butikken før, som for øvrig var malsenogmor.no, men jeg har fulgt malsenogmor på instagram og hun virker som ei veldig søt og hyggelig dame. Så tipper at alt blir ordnet opp i til uka! Men skuffet ble jeg jo da. 

Det var denne ukens innkjøp! 

I dag er det bryllup til et hyggelig vennepar som står på planen! Jeg har laget lefser som skal serveres når gjestene kommer etter kirken, og straks skal jeg hoppe i dusjen! Bjarte er i London (utsiden av London et sted) og løper ocr løp, Toughest for å være presis, mens Julie er i ørje å koser seg! 

 

Ha en fin lørdag! 

SnakkeS
  

2 kommentarer

Sofie-Amunda

17.06.2017 kl.22:38

Så fine innkjøp :)

-FruStubbis-

18.06.2017 kl.13:30

Sofie: Tusen takk :) veldig fornøyd selv

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits