Garnsmell

Jeg har egentlig en regel i år, og det er å strikke opp mer garn enn jeg kjøper! Egentlig så skal jeg ikke kjøpe noe! Men det slår feil hver eneste gang! Nå i det siste kanskje litt ekstra mye. Men nå går det nok en stund til neste gang! 

I går kom det en pakke i posten med garn jeg kjøpte på salg hos malsenogmor.no. Det er litt diverse garn, og det meste er uten noen spesifikk plan! Det er spesielt ulovlig i år! Men på en annen side, så er det garn jeg ikke har prøvd før! Og det var ganske billig, så da prøvde jeg! De hvite nøstene er Dale Eco Fur, som jeg har strikket med tidligere. Det er så deilig og mykt! Jeg har garn liggende som jeg skal lage en bamselue av, så tenkte jeg å lage et skjerf av disse, jeg vet ikke helt enda! Hadde en plan, men jeg glemte å skrive det ned! hahaha!

De røde/rosa nøstene er Semilla organisk ull. Julie har fått helt spader av alpakka, men ho liker ullpleddet jeg strikket. Så tenkte å prøve å strikke noe i ull til ho for å se om det er akseptabelt. 

De beige og grå nøstene er malsen og mor sin sommer ull! Tenkte kanskje noe til meg selv i beige. Kanskje Anker trøye my size! Kom gjerne med forslag! Har du strikket noe i disse nøstene før? Fornøyd med resultatet? 

 

#garn #håndarbeid #strikke #strikking #shopping

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits