Dagen flyr avgårde

Da har jammen denne dagen også bare flydd av gårde!

Hos hudlegen i dag gikk det veldig bra! Ingen farlige føflekker, og fikk fjernet en vortelignende sak som har vært litt plagsom. Så ingen arr eller plaster i ansiktet i helgen! :)

Etter at jeg kom hjem igjen så har jeg vært helt skutt! Hodepine, kvalm og lite matlyst. Men har fått i meg litt mat på pur f. Bare fordi jeg vet at det kommer til å ødelegge hele slankingen min hvis jeg ikke får i meg nok mat. For det er ganske viktig å vite! Man går ikke ned i vekt ved å sulte seg! Man må ha en viss mengde kcal hver dag, hvis ikke går kroppen inn i nødmodus og tar vare på så mye som mulig. Det vil jeg ikke! Fettet skal forbrennes, ikke rasjoneres!

Jeg og Julie har også vært en tur i Askim! Jeg har nemlig byttet el-sykkelen min til en litt sterkere, men glemte å levere med nøkkelen! Så da ble det en tur/retur g-sport. På vei sovnet en sliten frøken, og ho sovnet så tungt at jeg bar henne rett opp i sengen. Så jeg håper bare at ho ikke våkner grytidlig i morgen! Men i går sovnet ho ikke før 9, så det er ikke rart at ho er sliten i dag.

Nå sitter jeg og strikker litt på kofte jeg skal teststrikke

Den blåfargen er så utrolig fin! Jeg tror kofta blir dødsbra!

Her ser dere også den nye garnbollen min, som jeg har kjøpt på etsy. Syns den var kjempe fin! Skal fortelle mer om den siden!

Men nå skal jeg få strikket noen pinner til, før det bærer i seng! I morgen skal Bjarte dra til London for å konkurrere, jeg skal kjøre Julie til Ørje der ho skal besøke tante, onkel og kusine - og som ho gleder seg! Ho har nemlig fått høre at de har hundevalper!! Da jeg fortalte det ville ho egentlig dra dit med en gang! :)

Og jeg skal slappe av og lade batteriene før bryllup på lørdag!

God kveld!

SnakkeS

2 kommentarer

Pernille

15.06.2017 kl.21:56

Her har dagen min flydd avgårde også. Snart er det tid for kvelden, for i morgen er det tur på jobben :)

-FruStubbis-

15.06.2017 kl.22:06

Pernille: kos deg på jobb i morgen :) og ha en fin helg!

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits