En vellykket feiring

Nå har jeg dumpet ned i sofaen, men er nok ikke lenge til jeg kaver med videre opp i sengen. Det tar på å være i 80års lag med hodepine og stress med å holde Julie roligst mulig. Men Julie oppførte seg heldigvis tårlig bra! Så lenge du ikke spør strømpene mine! For de hadde hull nok til at jeg nesten ikke trengte å ta de av meg engang! 

Vi fikk servert snitter, og det ble servert snitte med varm karbonade først. Det passet greit, for jeg fant noe ketchup. Så Julie spiste seg god og mett, og Bjarte! :9 Han fikk min og halve Julie sin,.. Jeg sparte kaloriene til to med roastbiff og to med reker. Det var jo tross alt 80års lag! Men drakk i gjengjeld vann og droppet kake! Så syns jeg var flink! 

Jeg hadde laget en sang til morfar fra oss barnebarna og oldebarn, mens mamma og tante Frigg holt tale. Det syns Julie var litt rart. For de snakket jo om "pappa" og det var jo ikke hennes pappa de mente! I tillegg så ble det litt gråtkvalte pauser fra mamma under talen (ingen stor nyhet det i vår familie) og DET likte ikke Julie noe særlig. At mormor sto og tørket tårer! Åååååå, stakkars mormor. Også sier ho Høyt; Det går bra mormor! hahahaha! 

Men det var ei fin lita frøken i dag! Jeg hadde på meg en rød kjole fra H&M som jeg fant i skapet! Meget lykkelig da jeg så at den passet fint! Ikke fult like lykkelig da jeg så hvilken str den var! Men hallo, H&M er vel litt små i str!?!?! hmmmm... jeg tror det! Julie hadde på seg splitter nye pensko fra Eurosko her i Rakkestad, søte knestrømper, arve kjole fra H&M og selvfølgelig rosa stråhatt og rosa veske! I tillegg hadde ho fått lov til å få litt av neglakken til mamma! Selv om noe også kom på innsiden av hånden! Med perlebånd og gullarmebånd fra da jeg var lita, en brosje hun har arvet etter sin tipp-tipp-oldemor og diamant smykke hun fikk da hun ble født; så var ho virkelig ei fin lita frøken! Jeg syns det var litt ille å bruke så dyre smykker på en snart 3åring. Men på en annen side; hvorfor skal de bare bli liggende i smykkeskrinet. Smykker er til for å brukes! 

 

Nå merker jeg at sengen begynner å rope! I morgen skal jeg til Halden for å fjerne noen lumske føflekker! Heldigvis sover Julie hos mamma og pappa i natt, for jeg skal være i Halden allerede kl 9! Så må dra tidlig. Da er det veldig greit å slippe stresset med levering i bhg først. For det slår aldri feil; Når jeg skal noe - da tar ALT 10 ganger så lang tid! Så bra at jeg er hjemmeværende og ikke har en jobb jeg må rekke hver dag! hahahahaha! 

 

SnakkeS!

 

#bursdag #barn #barnetøy #selskap #familie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits