Gårsdagens skatter

Nå er frøkna sendt i barnehagen for noen timer. I dag skal jeg hente ho tidlig, fordi vi skal i 80års lag til morfar. Jeg kunne sikkert hatt ho hjemme, men med kropp og helse som ikke spiller 100% på lag om dagen, så er det nok best at ho får litt utløp av energien i barnehagen istedet for her hjemme :) 

Men i går lovet jeg å vise det jeg kjøpte hos Havnås gamle skole! 

Klærne fikk jeg ikke noen fine bilder av, derfor har jeg brukt Pureple til å sette sammen plaggene istedet. Den hvite genseren er så god og myk at man skulle ikke tro det var mulig! Den er fra Part Two, og modellen heter så mye som Fala Ts! Den anbefales altså! Sinnsyk deilig!!! 

Piratbuksen måtte jeg gå en str ned i, så den MÅTTE jeg jo ha da:) Det er super god strech i den, så tenker at den holer nok selv om jeg går ned. Da kan jeg bare slenge den en runde i tørketrommelen :) Den er fra Culture, et merke jeg ikke har vært borti før. Så håper den er så bra som den virker. Veldig tynn og deilig selv om det er jeans stoff. 

Den blomstrete blusen syns jeg var kjempe fin. Den er også dra Culture, rettere sagt Educe by culture for de som vil være pirkete:) Den har litt lengde, og det liker jeg veldig godt. Har også fått skikkelig dilla på blomstermønster i år! 

 

Disse støvlene fant også veien ned i posen. Jeg har arvet mamma sine legger, så jeg får stort sett ikke på meg vanlige gummistøvler. Så har tenkt lenge på at jeg skulle hatt et par lave. Da disse i tillegg var på salg, var valget lett. De fantes i mange farger, men jeg syns de grå var veldig fine! Støvlene heter Rainydays og var overraskende gode å ha på.


Tilslutt så ble denne teen med meg hjem. Jeg er egentlig ganske kresen på te, men denne luktet skikkelig godt! Sitter å drikker den fra favoritt koppen min nå mens jeg skriver. Og kan si, at smaken også var god! Jeg må forresten ha litt søtning i te, og bruker Steviosa sitt pulver! Syns det gir god smak. Og koppen da!! Kan ikke la være å nevne favoritt koppen min! Det tar en halv evighet før teen er kald nok til å drikkes, men den er så fin!! Den fikk jeg av min aller søteste, besteste venninne og forlover. Hun kjenner meg bedre enn jeg kjenner meg selv noen ganger. For da jeg først så koppen var jeg litt usikker om den var helt meg. Men jeg ELSKER DEN! Bruker den hver dag! 

 

Nå skal jeg finne frem litt frokost, paracet og skylle nesa, før jeg skal tilbringe formiddagen i ladestilling i sofaen. Det må til for å ha mest mulig energi til selskapet etterpå! 

 

SnakkeS

 

#gummistøvler #Rainydays #Culture #educe #educebyculture #parttwo #mote #klær #shopping


 

2 kommentarer

Kine

17.06.2017 kl.21:32

Hvilken barnehage går hun i klem fra Kine

-FruStubbis-

18.06.2017 kl.13:34

Kine: Hun går i Fladstad :) Kjempe glad i å være der

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits