Sommeravslutning med Bygdekvinnelaget

Ja, helt riktig! BYGDEKVINNELAGET! Jeg er medlem, jeg er aktiv (litt i hvertfall) og jeg sitter i arrangement komiteen!

 

I dag har jeg vært med damene på sommeravslutning, hvor i år fant sted på Havnås gamle skole! En kjempe koselig butikk med alt mulig! Masse fine klær, te, GARN, interiør, vesker, sko you name it!

 

Vi spiste rømmegrøt og spekemat, og det var alt for godt! Kjappet meg med å gi en del av spekematen min til farmor, så jeg ikke skulle spise for mye:) Ho var rask da! Hahahahaha!!!

 

Det ble jo litt shopping da!

Hva som skjuler seg i posene skal jeg dele i morgen! :) når det er litt finere lys å ta bilder i!

 

Men det var en koselig tur, og jeg tror alle hadde det hyggelig! Så jeg vil slå et slag for at vi yngre også er med i Bygdekvinnelaget! Det er jo ikke å legge skjul på at jeg er med på å trekke gj.snitt alderen ganske godt ned. Men møtene er interessante for så mange! Så syns det er rart at ikke flere på min alder er med. Til høsten er det et husflidmøte - jeg kaller det strikkemøte, og da kommer "selveste" Strikkezilla for å snakke. Det vil jeg påstå er å følge med i tiden og bør dra unge. Og med unge så betyr ikke det heller bare 20 årene... "unge" er 20-50! Hihihihihi

 

Men anbefaler å bli med på møter altså! Man må ikke være medlem for å være med på møter! Følg med Rakkestad bygdekvinnelag på FACEBOOK! Jepp, de er der også! Der kommer det ut invitasjoner til møter!

 

Men nå skal jeg å bihulene mine gå å ta en saltvannsdusj, før senga roper!

 

Vi SnakkeS

 

#bygdekvinne #bygdekvinnelaget #østfold #shopping #havnåsgamleskole

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits