#bihulebetennelse

Det passer så dårlig det! Å bli syk denne uken! Eller, jeg har igrunn vært syk siden forje lørdag. Men nå er det tomt for vanlig nesespray, og kjeven har begynt å verke. Var innom legesenteret som var raske med å si bihulebetennelse! Blæææ! I dag er en sånn dag hvor man bruker max filter på snapchat! Der heter jeg forresten frustubbis hvis du vil følge meg! 

Men tilbake til den hersens nesa, bihulene og tiden som kræsjer helt! 

I kveld er det sommermøte med bygdekvinnelaget. Der sitter jeg i arrangementkomiteen, og må være med. I tillegg har jeg allerede sagt til flere at de kan sitte på i bilen. Sånn egentlig så gleder jeg meg til å dra også. Fordi vi skal på Havnaas gamle skole. En butikken hvor det vissnok skal være alt fra a til å. Også garn! (selv om jeg seinest i går både sa at jeg ikke skulle kjøpe meg garn før til høsten, og etterpå bestilte litt garn jeg ikke har prøvd før på salg... men det er en annen sak) Vi skal spise rømmegrøt og flatbrød med spekeskinke. Og det høres jo så utrolig godt ut! Ikke at slankekuren min har så veldig godt av det. Men det er også en helt annen sak. 

I morgen fyller morfar 80år! (woho) og det skal feires med et lite (les; 100+gjester) selskap i Sarpsborg. Der skal vi spise snitter! Å jeg er sååå glad i snitter! Og det er jo heller ikke noe jeg kan droppe å dra på. 

På torsdag morgen så skal jeg til Halden for å fjerne et par føflekker som ikke ser helt bra ut. Ikke at jeg gleder meg til den timen, men sånt lar man heller ikke akkurat vente så lenge... Syns det er greit å fjerne det. Spesielt etter at pappa nettopp har fjernet kuler med kreft (hudkreft).... etter å ha vært på samme legekontor i Halden for øvrig... og at han også kanskje kunne ha fjernet litt en god stund tidligere. Så den timen drar jeg på. Feber og bihulebetennelse, eller ei! 

På fredag blir det lite avbrekk. Egentlig så skal vaskedama komme. Men ho kan jeg i værste fall be komme en annen dag istedet. Og Bjarte drar til London på formiddagen, mens Julie drar til Ørje for å sove der i helgen. Så fredag kvelden er jeg helt alene og kan slappe av! Lade de siste kreftene før lørdag.

For på lørdag er det bryllup til et vennepar av oss. Gleder meg kjempe mye og tror det blir et så utrolig koselig bryllup. Så det har jeg virkelig ikke lyst til å gå glipp av! Så jeg håper at formen kan være sånn nogelunde bra, selv om bihulene ikke er helt happy. 

Tenker jeg skal google kjerringråd og prøve det som prøves kan! Har du noen tips så legg gjerne igjen en kommentar! 

Nå skal jeg ihvertfall kose meg med litt strikketøy, med en kopp kaffe, og tenke positive tanker ;p Kanskje jeg stjeler en dråpe eller to av nesedråpene til Julie. Selv om jeg tviler på at de fungerer noe særlig på meg. Men kan jo ikke skade! 

SnakkeS

 

#syk #forkjølet 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits