Sommerens teststrikk

Jeg sier det stadig igjen; nå skal jeg ikke teststrikke mer. Så lager ei venninne av et plagg da, klarer jeg å si nei da? Niks! jeg tar like gjerne å forhånd melder meg til 2 av plaggene hennes! Mens jeg vurderer den tredje! 

Denne gangen blir det en fin jakke til meg selv, som jeg har valgt å strikke i Sandnes Duo! Duo er et garn som er blanding av merinoull og bomull. Så det blir en fin helårsjakke. Inne på vinterstid, og ute på sommerstid. Jeg gleder meg til å begynne, og ikke minst - å få den ferdig! Det må litt sying og klipping til, og vurderer om jeg kanskje skal prøve meg på dette selv for første gang. Men vi får se når den tid kommer!Lita frøken som også ville være med å ta bilder i dag :) Med blå tusj negel og ansiktet fullt av midaggsrester :) Det er vel sjarmen med å være snart 3! Og ikke for å glemme det uhemmede håret som det aldri blir noe styr på! :) Men lite sjarmtroll er ho :)

Så planen er å starte opp i morgen! Tenkte egentlig å begynne i dag, men er inne i et lite driv med å få strikket opp noe drops air;) Satser på å bli ferdig med den i kveld eller morgen formiddag. 

Vi SnakkeS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits