Sommeren i pakkeform

I dag var jeg igjen, og hentet en pakke på posten! Jeg prøver å handle mest mulig lokalt, men det er ikke alt man kan få tak i her i Rakkestad, selv om vi finner overraskende mye her! Denne gangen var det en pakke fra H&M med litt diverse stæsj til Julie som lå og ventet. Ho har jo ikke akkuratt manko på klær, men det dukker stadig opp noe man trenger. Denne gangen var det 3/4 lange tights, men også truser! For mora er optimistisk og håpefull! Jeg krysser fingrene for en bleiefri frøken iløpet av sommeren. Selv om frøkna selv er totalt uinteressert. 


 

I tillegg kom det med litt flere sokker og et par hodeplagg. Med ei frøken som har så lyst hår, så syns jeg det er greit å kunne dekke til topplokket når sola skinner som værst. I tillegg så bruker faren caps hele tiden, så ho syns selv at ho er veldig kul med caps! Stråhatten er jeg veldig spent på! Ser for meg ei ufattelig søt frøken i den! Den er jo rosa, så sannsynligheten for at ho faktisk vil bruke den er stor. Jeg har også en som ligner i hvit! 

Så det eneste vi mangler nå er sommervær! For det lar vente på seg! I mellomtiden så venter jeg fortsatt på flere pakker, noe med garn og noe med spennende ting både fra utland og innland! Følg med! :)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits