Så fort jeg er alene....

I dag, og dagene som kommer egentlig, står det mye på planen! I dag skal jeg bake til et familieselskap vi skal i ettermiddag. Bjarte skal ha trening her fra 12-15, skal fortelle mer om det seinere - men sjekk ut farmninjachallenge på facebook! 

Men aller først, så har jeg fått ca 20 min alenetid! Bjarte skulle en tur på butikken, og fikk overtalt Julie (det var ikke heeeelt enkelt) til å bli med. Så nå er det litt kaffe og strikkekos før jeg må sette igang. 

3413618


3020906
Nå strikker jeg på en ingen dikkare genser, i en tråd nøstebarn silkeull og en tråd dreamline air. Den blir SÅ DIGG! Gleder meg veldig til å få den ferdig. Det er en helt basic genser, men litt posete og veldig fin på. På instagram tar den helt av! Og melleringen til air garnet syns jeg blir kjempe fint! 

Men nå får jeg strikke før frøkna kommer hjem igjen, ho er veldig mamma dalt om dagen, og det passer dårlig når jeg i tillegg har vært forkjølet i en uke! 

 

Snakkes :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits