Uken som var

Denne uken føler jeg bare har flydd av gårde! Neste uke er jo ikke akkurat stort roligere heller! Uken som var og den som kommer så jobber Bjarte i Horten, så han kommer seinere hjem fra jobb enn vanlig. Så det har vært litt andre rutiner ute å går. Seinere middag, stress før ting skal gjøres og at Julie må hentes før middagen er ferdig. Det er egentlig et problem i seg selv. For enten så SKAL ho ha maten med en gang ho kommer inn døra, eller så skal ho helst være med å lage den. Og selv om ho får stå på krakken sin å se på, og smake på alt - så er det ikke alltid nok for frøkna. Men varmebehandling sier ho mor nei til foreløpig, noe som fører til total meltdown - HVER GANG!

Jeg var en tur å fikk klippet håret denne uke, og kom på nå at jeg egentlig skulle ha farget håret på nytt. Det får jeg prøve på i morgen! For det gidder jeg ikke nå! På onsdag hadde jeg et sjarmtroll party i Halden! Som Julie og jeg var å leverte varene til i dag. Jeg liker veldig godt å være forhandler for sjarmtroll og holde slike homepartys. Det er en måte å komme seg ut på, og møte nye folk. Alle partyer er forskjellige, og det er også like morsomt! 

Men på torsdag så fikk jeg telefon fra barnehagen, om misstanke om øyekatarr på frøkna. blææææææ!!!! Fikk legetime å ho hadde øyekatarr av virus typen, i tillegg til atopisk eksem og en forskjølelse. Jeg fikk kjøpt en krem på apoteket som vi har smurt på morgen og kveld. Og hun er SÅÅÅÅ mye bedre!

Allerede etter 2 smøringer så var eksemen nesten borte! Ho var heldigvis ikke den med værst eksem, så behandlingen gikk fort!:)

På fredag ble Julie hjemme, og ho har nok hatt en skikkelig fin langhelg! Hun har vært på besøk hos mimmi og beppe,bestemor og bestefar, mormor og morfar og i dag var Julie og jeg en tur innom onkel Ole og tante Cathrine også. Julie har kjørt traktor i flere timer sammen med morfar! Og de ble avslørt med ei frøken full i is og boller :) 

 

Uka som kommer blir fylt med timer på s.p.a hud og hårdesig, akupunktur, playdates og Bjarte skal til Gøteborg og delta på Tough Viking. Ikke minst så skal verdens beste forlover feires! Mer om det neste helg! 

SnakkeS


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits