Årets familietur

Da har vi plutselig bestilt oss en liten familietur! Bjarte å jeg har jo allerede vært på ferie år. Vi dro til San Juan og var på cruise i en uke. Og i sommer så har Bjarte MASSE å gjøre på jobben, så han har bare tatt seg fri i to uker. De ukene har vi kylling, så vi må holde oss hjemme. 

Men det er jo masse vi kan gjøre for det! Planen i sommer er å dra til Tusenfryd, eventyrland, åpne gårder og slike ting. Det kommer til å være mer enn nok spennende for Julie! Vi skal også få restaurert min gamle lekestue. Så kjede seg skal ho ikke. 

Men familieferie ja... den har vi bestilt i dag. En liten helgetur til Finnland! 

Vi har nemlig booket oss inn på en av båtene til Viking line! Vi drar fra Stockholm på lørdag ettermiddag og er en dag i Helsinki, før vi kommer tilbake til Stockholm mandag morgen. I Helsinki så har vi inngangsbilletter til et akvarium, ellers så har vi også med oss bilen. Så vi kan få utforsket litt. Jeg har aldri vært i Helsinki før, så det blir spennende! Tror dette blir en skikkelig fin helg, både for store og små. 

 

#ferie #vikingline #familietur #helgetur #helsinki #stockholm

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits