Det er så vanskelig hele tiden!

En strikkeliste er ikke vanskelig å fylle opp. Det som er vanskelig er å velge garn! Det er jo sååå mye flotte farger og flotte garn der ute! 

Jeg har nettopp blitt ferdig med en genser til meg selv. Den heter Sofies mamma og jeg har teststrikket den for @strikkezilla. 

Den er strikket i drops Air, men jeg syns nok kanskje at den ble litt for trang i armene. Så jeg vurderer nå å strikke en ny, men i annet garn.

I utgangspunktet tenkte jeg Puno fra Rauma, men har også kommet meg inn på Hexa fra Du Store Alpakka. eller kanskje drops melody, sandnes myk?! Og hva med fargene! Jeg tenkte kanskje grå hovedfarge, eller rosa, eller blå, eller kanskje brun! Det er såååå vanskelig å bestemme seg! 

Jeg ble egentlig kjempe fornøyd med fargene på denne, men vet ikke helt om jeg gidder å strikke en ny i samme fargene. Her er noen av valgene jeg står mellom. Hovedfarge til venstre, og mønster til høyre. De to øverste er puno og nederste, er som bildet viser - hexa.
Hvilken hadde du gått for?

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits