Den dagen.... den laaaaate dagen

Det er ikke så voldsomt ofte, men noen dager bare gidder jeg ikke. Gidder ingenting! Jeg hadde planer om å rydde og vaske - slik jeg gjør hver dag. Men i dag er alt bare blæh... 

For meg er fredag vaskedag. Da tas helgevasken og det er så digg på kvelden når alt er rent! Men i kveld så skal jeg ikke være hjemme! Jeg skal holde et sjarmtroll party og skal starte opp kl 19... Også er jeg helt hekta på en genser jeg strikker til meg selv. Sofies mamma som jeg har skrevet litt om herJeg er snart ferdig med bolen, men merker at armene mine ikke er fornøyd med prosjekter på så tykke pinner! Så begynner å få vondt i armer og skuldre. Så tenkte at jeg skulle få ferdig bolen og legge den vekk i noen dager! Det hjalp jo heller ikke så voldsomt på rydde motivasjonen! Men tenker det at noen ganger er det lov! Det er lov å ikke rydde, det er lov å slappe av! Kroppen prøver bare å si ifra! Det er min konklusjon, og den går jeg for! Bjarte hadde sikkert blitt mer fornøyd dersom han kom hjem til et ryddig og rent hus! Meeeeen, man kan ikke alltid få det som man vil! hihihi

Så i dag har jeg drikket kaffe, pepsi max, spist sjokolade, strikket og ser for øyeblikket på Switched at Birth. En typisk Inger-Marie (aka frustubbis) serie. Ordentlig high school drama serie! hihi! Love it! Bjarte hater den.. Dessverre så er det ikke alt for mange episoder igjen, så snart må jeg finne meg en ny serie! Forslag til gode drama serier? 

Reklame

Som sagt så skal jeg ha et sjarmtroll party i kveld. Jeg er nemlig forhandler for sjarmtroll som selger bla. pedagogiske barneleker. Så jeg drar rundt å holder homepartyes i Østfold, selger enkelt varer som jeg leverer på dør eller sender i posten! Sjekk ut sjarmtroll østfold på facebook! Og ta kontakt!

 

-SnakkeS

 

#sjarmtroll #sofiesmamma #strikking #DIY #egostrikk #teststrikk #strikkezilla #dropsair #mamma #husmor

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits