Ingen tid å miste

Jeg tror at frøkna vår frykter at hun ikke skal få tid til alt. Det er den eneste forklaringen jeg har på at hun skal stå opp så syyyyyykt tidlig HVER DAG!

I dag hadde ikke klokken rundet 5.30 engang. Huff, det er tidlig! Og da er jeg veldig glad for at vi har TV på soverommet! For ja, jeg er den mammaen som setter på TV for å få sovet litt lenger selv. Det har jeg ingen problemer med å innrømme!

I dag var det Ole Brumm som gav meg litt mer tid i slumre land!

Men når vi kommer oss opp, så går alt slag i slag... Sånn nesten! Vi har jo ikke noe spesielt vi må rekke, annet enn at Julie helst skulle våknet opp i barnehagen noen morgener.

Vi er så glade i strikka buksa Julie har på seg her. Den er strikket i rester fra en genser mamma strikket til meg for nesten 15 år siden! Ponchoen er også gått brukt! Samme med Marius genseren hun har under, som ene tanta mi har strikket.

#småbarn #mamma #klær #outfit #barnehage #ute #strikketøy #strikkibruk

Én kommentar

Anne-Helene

31.03.2016 kl.18:49

Nydelig poncho! Er bare kult med gjenbruk. Det blir noe spesielt med plagget da.

Ja, hvorfor våkner de små så tidlig? Helt uforståelig..

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits