Min lille svaket - en av de ihvertfall

Jeg har en svakhet. Og den svakheten kaller seg for Strikkezilla! 

Det startet opp med teststrikking av en drakt for henne i fjor. Stakkars dame, jeg hadde jo nettopp lært meg å strikke! Det gikk ikke helt bra for å si det sånn, og drakten ble aldri brukt! Men etterpå så har ho jaggu latt meg teststrikke mer! Og mer... og enda mer....

Nå har jeg begynt å si til meg selv at jeg IKKE skal teststrikke mer! Jeg skal heller jobbe meg nedover den kilometerlange strikkelista jeg har! Så sier det pling i telefonen... der var ho igjen! 

Denne gangen klarte jeg faktisk å si nei!..... et par dager... for nå sitter jeg klar igjen! Denne gangen er det en genser til meg selv jeg skal få strikke. Det er jo utrolig koselig å bli spurt! Tar det som et stort kompeliment! 


 
 

Disse nøstene skal få lov til å bli en Sofies mamma! De små skal få bli en matchende genser til Julie når jeg er ferdig! Det er drops air jeg skal strikke i til meg selv, og Dale alpakka til Julie! Min blir hvit med blått mønster, og motsatt til frøkna! 
Bildene her er fått av strikkezilla :)

Sjekk ut oppskriftene til strikkezilla her

Favorittene mine er embla serien, hverdagsprinsesse, stjernebukse, stjerneshorts og sofie serien! Og ikke minst formfull genser. 

Sjekk ut tidligere innlegg om formfull genser her

 

Du kan følge både meg og strikkezilla på instagram! 

@frustubbis og @strikkezilla

 

Følg også med fremover, kanskje design dronninga kommer med sitt egne gjesteinnlegg! Hvis det er ting du ønsker å spørre henne om, eller tema du gjerne vil at ho skal skrive, kommenter her eller send meg en e-mail på frustubbis@hotmail.no

 

#strikkezilla #garn #sofiesmamma #strikking #strikk #strikke #håndarbeid #DIY

Én kommentar

Guro M. Rovik

29.03.2016 kl.14:10

Nydelige bilder - ønsker deg en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits