Hjemme igjen

I helgen har da Julie vært på overnatting hos tanten min. Og i går dro Bjarte og jeg for å hente henne hjem igjen. Det er veldig godt med barnefri, men vi var ganske klare for å hente ho igjen! Ikke akkuratt solskinn! og med nyvasket bil så var det en som ikke var sååå happy! Men bilen er til for å brukes! Ikke stå til pynt i garasjen!

Bensin til 11.63! Men Stubbis ser alltid så sint ut! 

Da vi kom frem så fikk vi begge en stor og god klem, og ble hilst med ei frøken som sto å skrek og hoppet av glede. Så det er jo et godt tegn! 

Vi var heldige å få middag bestående av potetstappe, kalkun, blomkål og rosenkål! KJEMPE godtt!! Jeg syns potetstappe er utrolig godt, og både blomkål og rosenkål er en av favoritt grønnsakene mine!

Etter en god middag, og ei lita frøken som fikk vist frem lekene hun har lekt med - og rotet litt ekstra i stua til ho tante, så var det på med pysjen og komme seg hjem igjen.Det var ei meget trøtt frøken som ble satt i bilsetet og som sov godt både i bilen og på vei fra bil og opp i sengen. Her er Apa fra Vennebyen. Julie sin beste venn for øyeblikket. Han er med OVERALT.

Skal sies at alt vi fikk ryddet mens ho var borte, var like rotete igjen etter 1 dag hjemme igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits