Mamma og pappatid, vel brukt?

Julie er på overnattings besøk hos tanten min, både Bjarte og jeg har ledig tid. Altså ingen av oss har noen spesielle planer! Det betyr vel en tid småbarns foreldre lengter etter. Alene tid! Skal den brukes på en kinotur? Kanskje en romantisk middag? eller hva med spa? Hotell overnatting?

NIKS!

Det betyr vis klesvask, bilvask og rydding av huset. UTEN at noen roter til med en gang igjen! hahahaha! 

Vi sov lenge i dag da! Bjarte sto opp 08.15, og jeg 09.30! DET er å sove lenge det! For min del snakker vi nesten 4 timer lenger enn vanlig! woho! Uthvilt, vel - nesten ihvertfall. 

nA0QafnGRs0
 
Bjarte har jo lekt seg litt ute i fjøset da. Der har han bygd seg sin egne "lille" hinderløype. Så vi har begynt å legge ut filmer på youtube! 
Så mens han koser seg med trening og hinderløype så har jeg strikket litt!
 
Jeg har fått ferdig en lue jeg har teststrikket og startet på en ny oslo anorakk til Julie! Av en merkelig grunn så la jeg opp alt for mange masker! Og siden jeg ikke GIDDER å rekke opp igjen, så kommer denne til å havne rett i vokse skuffen! Men den blir sååå fin!!! 
 
Litt dårlig bilde, som er tatt med telefonen i dag... 


Elsker fargene, som iphone ikke klarer å fange like bra opp! 
 
Så slik er da den barnefrie helgen vår! Ikke engang i kveld gidder vi gå ut å gjøre noe! huff... enten så betyr det at vi er veeeeldig kjedelige, eller så... hmmmm... jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si at neste alternativ er... komfertable kanskje? Men det blir veldig likt "kjedelige" hahaha! jaja! 
 
Pensjonistparet ;)
 
-SnakkeS
 
  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits