En sosial påske!

I går var vi heldige å få besøk av et vennepar fra andre siden av Oslofjorden! Et sted jeg kaller Tønsberg, som egentlig heter Åsgårdstrand. Haha! Geografi ja! Hmmm.....De minste koste seg masse! Med god lek og de fikk til og med et påskeegg hver! Sååå heldige jenter

Etter en koselig morgen, så dro vestfoldingene tilbake til sitt, og vi pakket tingene til Julie og satte nesen mot hytta til mamma og pappa. Der skal vi grille i dag. Sammen med broren min og samboeren hans, også kommer tanta mi. For Julie skal nemlig tilbringe helgen hos henne!

Julie står klar i nye jakka som mormor har strikket. Det er Alettejakka som er strikket i drops air, og pannebåndet er Torapannebåndet fra klompelompe som jeg strikket i fjor. Apa fra vennebyen har begynt å bli med over alt, så han er selvfølgelig med!

God påske! #påske #strikk #mamma #småbarnsmamma #familie #me

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits