Teller ned!

Småbarns livet ja... Alle foreldre vet hva man snakker om bare man sier småbarns livet. Snakker om lite søvn, mye leking og svært lite egentid. 

Vel, vi har nok kanskje mer egentid enn en gjennomsnittlig småbarns familie! Så klage, det gjør jeg ikke.... jeg bare sutrer litt! haha

For den lille frøkna mi, ho våknet nemlig svært tidig. Så lenge Bjarte ikke har stått opp så vet jeg at det er tidlig! For han står opp 05.30! Så da Julie sto å skrek så hentet jeg henne og satt på vennebyen, for å våkne litt selv - før vi skulle kle på oss. Stusset litt over at Bjarte ikke skulle stå opp, så jeg sjekket klokken!

01.15!!!

ÅÅÅÅÅÅ!!!! Skulle ha sjekket klokken før jeg gikk inn til ho! Heldigvis så var det ikke noe problem å få lagt ho igjen i sin egen seng. Men ho skulle nå opp bare noen timer seinere! For 05.50 var det slutt på sovingen... 

Så nå sitter jeg og teller ned til ho skal sove luren sin! For da skal jeg sove litt også! Ho har nok av leker å velge i, og nå ligger stort sett alt utover gulvet! Svigerfar skulle jobbe til 14 tiden og skulle hente Julie etter det. Så skal ho være hos de til i kveld. Den tiden må jeg bruke på å rydde og vaske, for i morgen får vi besøk! Et vennepar fra vestfold kommer på besøk, og det er første gangen de ser huset! Så da må alle rom være ryddige og rene, i tilfelle det blir en omvisning. 

 

#småbarn #mamma #blogg #hverdag #tidligstart

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits