Hvem er FruStubbis

-FruStubbis-

Dama bak bloggen! Ho har veldig mye å si, og stort sett med glimt i øyet og et smil om munnen!

Jeg er født i -88, og giftet meg i 2013. Da fikk jeg etternavnet Stubberud, og mannen min (også kalt Bjarte) har kallenavnet Stubbis. Derfor ble jeg logisk nok FruStubbis. Lille førstefødte frkStubbis kom i slutten av august 2014. 

Da vi giftet oss, så var det en varm juliedag i Rakkestad kirkeVi bor på en gård jeg kjøpte da jeg var 16år. Dvs, pappa kjøpte den i mitt navn! ;) Vi tok over driften i 2014, samme året som et nytt hovedhus sto ferdig bygd! Der bor vi nå og trives veldig godt.

Jeg gikk kokkelinja på vgs, og var et halvt år i lære. På den tiden rakk jeg å bli Østfoldmester og komme på 3.plass i Østlandsmesterskapet for kokkelærlinger. Dessverre sa helsen stopp, og jeg startet på veien mot å bli regnskapsfører istedet. Det ble jeg i 2010! Jeg fikk ikke jobbet så lenge før sykdom dessverre tok knekken på karrieren igjen. Denne gangen ble diagnosen fibromyalgi satt i 2011 og året etter kom ME diagnosen i tillegg. 

Så jeg er hjemmeværende husmor, men trives kjempe godt! Jeg er glad i å bake, rydde, strikke og lage mat! Så frøkna har massevis av strikketøy (man kan aldri få for mye strikketøy) jeg baker når jeg har energi til det, og lager stort sett hjemmelagd middag til mann og barn - hver dag. Bjarte og jeg har vært sammen siden vinteren/våren 2011. Han lar meg gjøre stort sett som jeg vil, hihi, så lenge han får trene og jobbe som han vil! hahahaha. Vi elsker å dra på cruise og Bjarte er hekta på OCR løp, ala American Ninja Worrior. Og har bygget en egen løype ute i fjøset. 

På gården har vi kyllinger, vi hadde kuer før men solgte de da vi tok over driften. For Bjarte jobber som elektrikker på heltid. I tillegg til å være instruktør på FSC. Så kuer blir for mye jobb. Vi har en kårbolig på gården som vi leier ut, ellers er det ganske så rolig her. 

Hobby

Så ofte jeg får mulighet så strikker jeg. Jeg lærte meg å strikke i slutten av desember 2014, og har igrunn ikke hatt tomme pinner siden. Jeg har også laget noen design selv, som kan kjøpes på ravelry! Link dit finner du her

Jeg har også sort belte i shopping! Men også på å finne ting på tilbud! :) 

Min mest interessante hobby er kanskje å være sjarmtroll forhandler. Jeg selger altså massevis av produkter, enten direkte av meg, sende via posten eller ved å ha homeparty. 

Hvorfor blogg

Jeg har tidligere blogget på wordpress, men har valgt å bytte til blogg.no. Jeg blogger for å få "kontakt med omverden" men også for å dele av meg selv. Siden jeg ikke er ute i jobb så har jeg heller ingen å fortelle hva jeg gjør til. Det kommer via bloggen. Jeg syns også at det er morsomt å skrive! Det blir jo en slags dagbok. 

Oppskrifter legger jeg ut for å inspirere og for å slippe å skrive oppskrifter hele tiden når jeg skal dele ut. Like enkelt å vise til bloggen! hahahaha! :)

 

Da håper jeg du har fått et lite bilde av hvem jeg er! Gleder meg til å bli bedre kjent!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits