Min egne spesielle måte

I natt sov Julie hos mormor og morfaren sin, og de leverte i barnehagen. Det betyr at jeg fikk sove lenge!! Woho! Klokken rakk å runde 8! Hahaha!

Uthvilt og klar for en ny uke! Iført verdens beste kofte! Ene tanta mi strikket denne til meg og en lignende til Julie! Den er så god! Å sååå fin!!!!

Mer om den seinere!

Dagen i dag blir heeeelt vanlig! Rydde, strikke, slappe av, rydde.

 

Pga ME'n så orker jeg ikke gjøre så mye på en gang, derfor deler jeg opp ryddingen og vaskingen. Jeg starter med å se en ting på TV. Så når det enten er reklame, eller programmet er over, så skal jeg rydde. Da rydder jeg enten en ting i hvert rom i hele huset eller rydder et helt rom. Kommer litt Ann på energinivået og hvor rotete det er.

I dag er kjøkken, stue oppe, kontor og vaskerom mareritt alle sammen! Så i dag blir varianten og rydde en del i et av de rotete rommene + rydde helt et annet rom. Allerede er halve stuen oppe ryddet pluss vindfang og stue nede!

Når jeg har gjort det jeg skulle, så er det ned i sofaen, se på TV igjen. Og selvfølgelig strikke samtidig!

Jeg har slitt i veldig mange år med vond rygg og nakke. Men etter at jeg begynte å strikke så er knutene og den vonde ryggen nesten et glemt kapittel! Det er helt utrolig! Men jeg blir faktisk bedre i kroppen av å strikke!

 

Dette er dagens strikkeprosjekt! Lettvintgenseren som jeg teststrikker!

#strikk #hverdag #me #mamma #småbarnsmamma

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits