Vaske fredag!

Fredag er vaskedag her i huset! Det er nesten såppas at jeg ikke avtaler noenting på denne dagen! Sånn egentlig så er det min favoritt dag! Det er så deilig på kvelden når huset er nyvasket og vi koser oss med god mat og slapper av! Friske blomster på bordet og rent sengetøy på sengen! DIGG!!

På dagtid så er Julie i barnehagen! Stort sett hver fredag så henter svigerfar henne og de har ho til Bjarte er ferdig på trening. Han er hjemme i halv 4 tiden, men er bare hjemme i en times tid før han må dra å ha time på FSC. Så egentlig er jeg hjemme alene HEEEEELE fredagen! 

Planene våre for helgen er ikke så voldsomt mange. Vi skal på barselbesøk på søndag og på middag og spillekveld hos mormor og morfaren min etterpå. Foreldrene mine skal også spise, men de tar med seg Julie etter middag. Så Julie skal sove hos de fra søndag til mandag! Det betyr at ho mor kan sove lenge på mandag!! Wiiii!!!! Vi har vinterlagring av campingvogner, campingbiler, båter og vanlige biler. Og de skal jo selvfølgelig ut nå. Slik at lørdagen blir å tilbringe hjemme slik at Bjarte kan få levert ut flest mulig. Vi fikk vite i går at vi får kyllinger igjen den 9.april. Så alt må ut innen det, også må vi rekke å vaske og desinfisere huset også! Så litt travelt! Men slik er bondelivet!

Nå skal denne husmora vaske badet, før det venter en kopp kaffe og noen runder med strikkepinnene

-SnakkeS-

 

#interiør #fredag #helg #planer #blogg #hverdag #vaske #husmor  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits