Derfor ryddingen tar sånn tid

Jeg er jo hjemmeværende husmor! Og bruker formiddagen på å rydde, strikke, lage mat og vaske!

 

Da sier det seg også selv, at jeg trenger ikke være like rask som en mamma som er på jobb på dagtid! Så nå har jeg begynt å rydde i skapene på badet! DET TAR TID!!!

 

For alle kremer, bokser og sprayer må jo prøves ut!!!

Jeg går veldig i perioder på hvor flink jeg er til å ta vare på huden min. Heldigvis er jeg inne i en periode hvor jeg er flink nå! Renser morgen og kveld, og tar maske inni mellom! Som når jeg egentlig bør rydde eller stryke klær!

Dette er kremene fra det ene skapet mitt! Hahaha!

 

Jeg bruker mest Mary Kay! Men det er også fordi jeg er forhandler! Selv om jeg ikke lenger holder partyer så bestiller jeg til eget bruk og selger dersom noen tar kontakt med bestilling!

Reklame

(Kommenter eller send meg en E-Mail dersom du ønsker info eller å bestille noe)

 

Jeg har også en del Elemis som er kjøpt mens vi var på cruise.

Masken jeg har på i dag er fra Tone Lise akademiet. Den fikk jeg en gratis prøve av for en stund siden. Husker ikke om det var gjennom Buzzador eller trybe.

Hvis du også ønsker å få tilsendt prøver av diverse produkter. Alt fra sminke til øks til mat, meld deg inn her for trybe

eller send meg e-mailen din så skal jeg sende deg link til buzzador! Hvis du melder deg inn via meg så får altså jeg litt ekstra buzzador poeng :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Skriver om min hverdag, både foran og baksiden av medaljen. Mamma til ei aktiv frøken født 2014 og gift med en enda mer aktiv mann siden 2013 :) Min hverdag fylt med latter, glede, stavefeil og jojo slanking. :) ta meg for den jeg er, det gjør jeg)

Kategorier

Arkiv

hits