Slår er slag for bygdekvinnene!!

Jeg er medlem i Rakkestad Bygdekvinnelag. Og ikke bare medlem, men et aktivt medlem.

Jeg prøver å være med på så mange møter jeg klarer, men er ikke alltid det passer i en travel hverdag! Men i går fikk jeg det til!!! Julie sov hos mormor og morfaren sin i natt! Så da fikk jeg være med på påskemøte hos det lokale gartneriet!

Vi fikk masse god inspirasjon! Å jeg koste meg masse!

Disse to lagde jeg av det jeg kjøpte når jeg kom hjem! SUPER FORNØYD!!! J

eg kjøpe med litt mye, så jeg har enda noen halvferdige. Så skal dra innom gartneriet igjen etterpå å få kjøpt litt mer pynt og stæsj.

Nå vil jeg også fortelle litt om hva egentlig bygdekvinnelaget gjør! Altså på møtene våre.

Mange tror det bare er en gjeng pensjonister som sitter å broderer og lager flatbrød! FEIL!!!

Bygdekvinnelaget er for damer og jenter i alle aldre! Jeg er jo 27! Selv om jeg kanskje lever i en pensjonist tilværelse noen ganger! Hahaha! Møter som har blitt arrangert er jo da dette i går, hvor vi lærte å lage påske oppsatser.

Vi har vært i en interiør butikk hvor vi lærte om kommende sesongens farger og mote.

Det har vært et hud og sminke møte. Og slik fortsetter det! Som desidert yngst i det lokale lager så har jeg fått en stemme som har litt ekstra å si. Laget ønsker å få inn flere yngre medlemmer og vil derfor arrangere møter og aktiviteter utifra hva jeg og mine venner liker å gjøre! Fremover vil det bli holdt kurs i diverse temaer.

Sylting,safting og grilling er noen av temaene. Det vil også bli et sommermøte hvor man kan ta med barna å grille på bygdetunet.

Det fine med bygdekvinnelaget er at møtene er åpne for ALLE! Uansett om man er medlem eller ikke. Så kan man se hva tingene går ut på før man evt ønsker å bli medlem! Så syns alle skal sjekke ut sitt lokale bygdekvinnelag! Jeg storkoser meg på møtene!

 

-SnakkeS

#bygdekvinner #bygdekvinnelaget #diy #hobby #engasjement #samfunn

2 kommentarer

Trine Amalie SJøvold

15.03.2016 kl.12:07

For et fantastisk innlegg! Bravo! Du kan jo få sagt det mye bedre enn vi som er på den andre siden av 50+. Jeg har delt innlegget ditt både på min egen og på Bærum Bygdekvinnelags Facebooksider. Flott at du knuser mytene om at vi er en gjeng kaffedrikkende og flatbrødbakende gamle kjærringer.

-FruStubbis-

15.03.2016 kl.14:08

Trine Amalie SJøvold: Så bra du likte det! :) Bare å dele i vei! Bærum Bygdekvinnelag går jo nesten litt i spissen om dagen, mtp få inn ny medlemmer! Dere gjør en god jobb!

Skriv en ny kommentar

-FruStubbis-

-FruStubbis-

28, Rakkestad

Min strikkeblogg, med små glimt fra hverdagen. Følg med for dagens strikk, ferdige prosjekter og mine favoritter!

Kategorier

Arkiv

hits